2

I-CARE Værktøjskassen

I-CARE Værktøjskassen indeholder ti læringsmoduler og undervisningsmaterialer designet til at understøtte udviklingen af ​​interkulturelle kommunikationskompetencer hos omsorgspersonale, der arbejder i social- og sundhedssektoren.             

Derudover giver I-CARE-appen mobiladgang til en række læringsmaterialer og nyttige oplysninger, der er designet til at hjælpe folk, der arbejder i sektoren, til at blive bedre informeret og lære "hvor som helst og når som helst". Find ud af mere her.

Denne håndbog indeholder oplysninger, der skal hjæl pe med at levere, I-Care-uddannelsesmoduler om udvikling af interkulturelle kompetencer.

Den udforsker spørgsmålene om at formidle følsomme emner til elever ved at udvikle et positivt undervisningsklima, hvor eleverne frit kan udtrykke og udforske deres holdninger på en konstruktiv måde, samtidig med at det sikres, at alle er med i diskussionerne og at læring finder sted. Den dækker regler og overvejelser om din egen kulturelle kompetence som underviser. Den indeholder også oplysninger om, hvordan du kan udvikle dit eget undervisningsmateriale. Den har en samling af oplysninger til støtte for formidlingen af modulerne for at udvikle sundhedspersonalet til at hjælpe dem med at levere en kulturelt følsom og inkluderende service til alle mennesker.

Her kan du se modulerne