app mock up

I-CARE Appen

Derudover giver I-CARE-appen mobiladgang til en række læringsmaterialer og nyttige oplysninger, der er designet til at hjælpe folk, der arbejder i sektoren, med at blive bedre informeret og lære "hvor som helst og når som helst". Du kan downloade appen ved at bruge QR-koderne til højre.

Once you have completed the activities in the app, you will be rewarded with the I-CARE badge. (A digital badge is an indicator of accomplishment or skill that can be displayed, accessed, and verified online.) The badge will be automatically sent to your e-mail address.

The I-CARE Competence Spider

Dette værktøj er designet til at hjælpe dig med at reflektere og visualisere din forståelse og bevidsthed om de emner, der er dækket af I-CARE-modulerne.

Vi har givet dig nogle udsagn, som du kan bruge til at lave en selvevaluering af forskellige interkulturelle spørgsmål og se, hvor du står.

Til dette formål beder vi dig læse udsagnene igennem og vurdere, i hvilket omfang du er enig i dem på en skala fra 1 til 5 (1 = meget uenig og 5 = meget enig). Standardindstillingen for svarene på skalaen er 3. Træk venligst skyderen i overensstemmelse hermed hver gang for at indtaste dit svar fra 1 til 5 (ingen decimaler muligt).

Du vil derefter få en visuel repræsentation af dine udsagn i form af et edderkoppespind, som du kan gemme. Hvis du tjekker udsagnene igen på et senere tidspunkt, kan du sammenligne dine to edderkoppespind og se, hvor meget fremskridt du har gjort.

Få I-CARE APPEN

Scan QR-koden nedenfor for at downloade Badgesmobile appen (til iOS og Android)

qr-code badgesmobile

Download fuldført? For registrering skal du åbne appen og scanne QR-koden nedenfor med den scanner, der er inkluderet i appen

qr-code dk course

Du modtager en bekræftelseskode via e-mail, som du skal indtaste i appen. Når du har indtastet, kan du få adgang til I-CARE-appen.

Vigtigt: Den første adgang vil tage lidt tid

... and earn the digital I-CARE Badge!